Massage Treatments


De AromaTouch Technique met essentiele oliën biedt een klinische benadering voor diepe ontspanning en balans in het lichaam. Door het werken langs meridiaan energiebanen van de rug en voeten, wordt het sympathische- en parasympatische zenuwstelsel weer in evenwicht gebracht. Deze behandeling is aanbevolen bij pijnklachten, stress, verminderde weerstand en vermoeidheid. De massage omvat vier primaire stappen: stressvermindering, versterking van het immuunsysteem, verlichting van pijn en ontsteking, en in balans brengen van lichaam en geest. Met behulp van acht speciaal geselecteerde essentiele oliën zorgt de AromaTouch massage voor ontspanning, herstel en weldaad. Het is geschikt voor iedereen maar vooral gunstig voor mensen met reuma, chronische pijnen, burn-out en stress. doTERRA's essentiële oliën zijn 100% puur en gecertificeerd als therapeutisch, waardoor ze een natuurlijk alternatief vormen om gezondheid te ondersteunen.


Doterra Aromatouch Technique 55 min € 75Een ontspanningsmassage biedt niet alleen ontspanning en genot, maar kan ook lichaam en geest in balans brengen. Bovendien kan het een positief effect hebben bij gezondheidsklachten zoals pijn, stijve spieren en nek- en schouderklachten.


Ontspannings massage 25 min € 40

Ontspannings massage 35 min € 50

Ontspannings massage 50 min € 65Hot stone massage is een eeuwenoude, diep helende en ontspannende behandeling waarbij warme stenen zorgen voor een goede doorbloeding en het oplossen van spierblokkades. Het biedt een ultiem ontspanningsmoment. Kom genieten!


Hotstone massage                              25 min                                    € 40,50

Hotstone massage                              35 min                                    € 50,50

Hotstone massage                              50 min                                    € 65,50De Ayurvedische massage is een eeuwenoud Indisch ritueel dat gericht is op het herstellen van balans tussen lichaam en geest. Met specifieke massagetechnieken wordt rust en harmonie gecreëerd, terwijl ook ontgifting plaatsvindt. Deze massage omvat het hele lichaam, inclusief de voeten, armen en gezicht. Verrijkt met etherische oliën heeft de warme olie een positieve invloed op de huid en spieren. Ervaar direct de voordelen voor lichaam en geest door jezelf te trakteren op een heerlijke Ayurvedische massage.


Ayurvedische massage                      35 min                                    €60

Ayurvedische massage                      65 min                                    €80De Mindfulness massage brengt je terug naar het nu, waar je volledig in contact bent met je lichaam. Het helpt bij het loslaten van gedachten en zorgt voor lichamelijke en geestelijke ontspanning. Daarnaast heeft het een positief effect op de bloedsomloop, het lymfevaten- en hormoonstelsel. Mindfulness is het bewust zijn van het moment, wat leidt tot minder stress en meer genieten.


Mindfulness massage                        65 min                                   €77,50Een massage tijdens de zwangerschap biedt talloze voordelen voor zowel moeder als kind. Het stimuleert ontspanning door het vrijkomen van chemische stoffen, verlicht pijnklachten en bevordert een goede nachtrust. Bovendien vermindert het stress en verbetert het de bloedcirculatie. Kortom, een heerlijk moment van welzijn voor beide.


Zwangerschaps massage                 60 min                                  €77,50

Het is niet mogelijk om duo behandelingen te boeken.