Ontstoken huid – Pitta RegenesisHUIDDIAGNOSE


Heb je eenovergevoelige, intolerante en reactieve huid? Reageert je huidgemakkelijk op emoties, voeding, koude, warmte en wind? Kenmerkt dit zich in roodheid, een branderig gevoel en geeft het soms eenovermatige reactie en is de roodheid van blijvende aard?Veroorzaakt je gebruikelijke cosmetica misschien overmatige reacties, zoals jeuk, tintelingen of een verhoogde droogheid? Heb je last van roodheid op de wangen, kin of voorhoofd? Zijn er ​​rode haarvaten zichtbaar in het gezicht?


RESULTAAT

Deze behandelingskuur vermindert en verlicht onmiddellijk irritaties, jeuk, ontstekingen en roodheid. Samen met het volgen van het thuisverzorgingsritueel bevordert het de natuurlijke afweer van de huid en voert het een krachtige werking uit tegen vrije radicalen (schadelijke stoffen) waardoor de roodheid zal vervagen.

Al onze Lakshmi gezichtsverzorgingen kun je naargelang je tijd en je (huid)behoefte uitkiezen;

Wil je graag snel en effectief van je huidprobleem af? Kies dan voor een behandelingskuur. Ervaar je graag het gevoel van een lotusbloem? Transformeer dan van de duisternis naar het licht en onderga een Lotus Flower Face gezichtsverzorging. Misschien ervaar je graag het gevoel om als een koning(in) behandelt te worden? Kies dan voor een Royal Face. Of misschien geef je je liever helemaal over? Kies dan voor een Wellness Face ultieme gezichtsverzorging met een extra helende massagebeleving