DROGE EN FUTLOZE HUID – Vata

HUIDDIAGNOSE

Heb je een dunne huid met fijne poriën en heeft je huid de neiging om droog te zijn? Heeft je huid de neiging om bij stress of bij ongunstige weersomstandigheden extreem droog, grauw en zelfs schilferig te worden? Zie je in de spiegel veel fijne mimieksrimpels, zelfs alop jongere leeftijd? Met deze behandeling maak je jouw huid zomer klaar!Een goed gehydrateerde en verzorgde huid vernieuwd zich daarnaast langzamer, waardoor je minder snel je bruine kleur kwijt raakt.RESULTAAT

Deze behandelingskuur geeft een diepe reiniging terwijl de hydratatie behouden blijft. Samen met de thuisverzorgingsproducten bieden we de huid een betere huidbescherming.Een vermoeide grijze huid krijgt weer een frisse uitstraling en het heeft een opvullend en verstevigend effect waarbij rimpels minder zichtbaar zullen zijn. Deze lijn is verrijkt met een hoog gehalte aan hyaluronzuur en helpt het vocht aan de huid te binden en het bevat ook een hoog gehalte aan vitamine E dat huidbeschadiging door UV-stralen zal voorkomen, wat het samen een ideale pre-zomerbehandeling maakt!

Al onze Lakshmi gezichtsverzorgingen kun je naargelang je tijd en je (huid)behoefte uitkiezen;

Wil je graag snel en effectief van je huidprobleem af? Kies dan voor een behandelingskuur. Ervaar je graag het gevoel van een lotusbloem? Transformeer dan van de duisternis naar het licht en onderga een Lotus Flower Face gezichtsverzorging. Misschien ervaar je graag het gevoel om als een koning(in) behandelt te worden? Kies dan voor een Royal Face. Of misschien geef je je liever helemaal over? Kies dan voor een Wellness Face ultieme gezichtsverzorging met een extra helende massagebeleving.